Over ons

De missie van Optidev is het bouwen van geweldige planningsoplossingen die passen in de situatie van onze klanten en een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Wij onderscheiden ons doordat we samen met de gebruiker onze oplossingen naadloos integreren in de dagelijkse operatie van de klant.

Optidev is vooral gericht op planningsoplossingen op het gebied van ‘vehicle routing’, te weten het bepalen van een optimale set routes voor een vloot voertuigen om te leveren aan een gegeven set klanten/gebruikers/bestemmingen. Alhoewel Optidev pas recent is opgericht, bouwt het op meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van ‘state of the art’ ‘vehicle routing’-oplossingen, welke internationaal op 3 continenten zijn ingezet.

Harte Oldenziel

Harte Oldenziel is de hoofd-software ontwikkelaar van Optidev. Harte heeft een passie voor nieuwe technologieën in software ontwikkeling en operatie. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als full stack ontwikkelaar waarbij in het eindproduct ook de gebruikerservaringen tot zijn recht komen.

Henk Post

Henk Post is de hoofd-wiskundige van Optidev en heeft een PhD op het gebied van kortste pad algoritmes. Henk heeft een passie voor planningsalgoritmes. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het oplossen van vervoersvraagstukken en het programmeren van geavanceerde algoritmen en heuristieken in performante, schaalbare planmodules.

Frank Gottenbos

Frank Gottenbos is managing partner van Optidev en trekt de business ontwikkeling. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in IT Management consulting en ondersteunt graag bedrijven in digitale transformatie trajecten en informatie beveiliging.

Niels van der Vlies

Niels is senior software developer en gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne geavanceerde, web-based software oplossingen.

Arthur Bosma

Arthur Bosma is principal solution architect en heeft al jaren samengewerkt met de oprichters van Opt1dev. Hij brengt ruime ervaring mee in het realiseren van automatische, real time, planningsoplossingen en de implementatie daarvan in Nederland en internationaal.

Nieuwsgierig geworden?

Voor vragen, verdere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van ons contactformulier.